Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Новый адрес hydra hydrapchela com


 • 19/02/2022 в 02:56 ТС   Umyjene (Модератор)
  33 сделок
  428 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 19/02/2022 в 18:11 Uzamomeg
  UZ
  12 сделок
  29 лайк
  Hydra Onion Основное Зркало Гидры Ссылка НА сайт Гидра

  Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена. Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, tor свързана с ориентирането ти към желаната от hydrapchela теб работа. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват.

  По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Моля, преди това се обадете предваритено на номер. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки.

 • 20/02/2022 в 09:26 Ugomov
  23 сделок
  30 лайк
  Topics LexCliq гидра онион ссылка на браузер watch here: a href"mlгидра онион ссылка на браузер m/gidra-ssylka-zerkalo/81940-gidra-официальные сайт hydra onion официальные сайт hydra onion. Hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchid Новая ссылка на сайт Hydra (Гидра). Hydra или «Гидра» крупнейший российский даркнет-рынок по торговле наркотиками, крупнейший в мире ресурс по объёму нелегальных операций с криптовалютой. По оценке «Лента. Onion Запишите ссылки, так как теперь, их станет найти гораздо сложнее.
  Hydra Onion - Ссылка НА сайт Гидра: Зеркала Сайта Hydra
 • 20/02/2022 в 20:37 Wimubah
  WI
  5 сделок
  52 лайк
  Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic.
 • 21/02/2022 в 08:49 Axofyjy
  AX
  12 сделок
  25 лайк
  Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Всичко това правим само с твоето съгласие.
 • 21/02/2022 в 10:51 Ujazyhej
  UJ
  19 сделок
  77 лайк
  Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ).
 • 21/02/2022 в 18:59 Ovuzyvob
  18 сделок
  71 лайк
  В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Кога, къде, как да си плащам данъците? Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори.